Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

ABBA Show

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
ABBA Show
Kort beskrivelse:

2 velsyngende piger, fra henholdsvis Sverige og Danmark, synger og fester med publikum, som inviteres til fællessang ad libitum med alle de kendte og elskede ABBA sange. Pigerne er selvfølgelig klædt i de karakteristiske ABBA kostumer.


Hvem husker ikke de ultra-populære sange popgruppen ABBA leverede op gennem 70erne og ind i 80erne? Det blev til en perlerække af internationale hits med ”Dancing Queen”, ”Voulez-Vous”, ”Waterloo” og ”Mamma Mia” som nogle af de absolutte ørehængere.


Nu har to smukke og meget velsyngende piger i duoen V.I.Piger taget sangene til sig og udviklet et vaskeægte ABBA show. Pigerne er begge to uddannet fra Musical Akademiet i Fredericia og efterfølgende har de opnået masser af erfaring fra landets scener. Dette ses tydeligt, når de 2 piger indtager store som små scener med masser af liv, glæde, flotte sangstemmer og dansetrin i en hyldest til alletiders ABBA.

Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
ABBA Show
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.