Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Annette Klingenberg

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Annette Klingenberg
Kort beskrivelse:

Én af Dansktoppens helt store stjerner. Glade, smilende og velsyngende Annette Klingenberg i dejligt program, der naturligvis inkluderer ”Snart er du mer´ end 17 år” og ”Mini Max”.


For de fleste vil Annette Klingenberg nok bringe minder om en glad, smilende, velsyngende sangerinde, der efterhånden har været med i dansk underholdning i 50 år.


Det startede for alvor i 1969, hvor Annette så en annonce i Ekstrabladet med overskriften "VIL DU PÅ DANSKTOPPEN / VIL DU VÆRE DEN NYE GITTE HÆNNING ....?" Det ville Annnete Klingenberg gerne, så hun meldte sig til Ekstra-Bladets amatørkonkurrence og vandt! Senere samme år kom Annette Klingenbergs første plade, der hed "Lykken kommer lykken går", om som blev produceret af Johnny Reimer.


Siden er Annette Klingenberg blevet én af Dansktoppens helt store stjerner, der har optrådt overalt i Danmark. Der er nok ikke den by i Danmark, som Annette ikke har sunget i. Hun elsker stadig at optræde og at gøre folk glade - skal hun sprede humør til jeres næste arrangement?

Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Annette Klingenberg
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.