Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Arne Lundemann

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Arne Lundemann
Kort beskrivelse:

Historier, jokes, parodier og masser af sang for fuld udblæsning med humørbomben Arne Lundemann. Der er altid højt humør når Arne Lundemann går på scenen og brager igennem med sin joviale råstyrke, fanden-i-voldsk-hed og store stemme.


Runde, glade, gemytlige, morsomme og muntre Arne Lundemann er én af Danmarks mest erfarne kunstnere og kunne i 2010 fejre 50 års jubilæum som underholder. Særligt som underholder for det voksne publikum er han én af landets mest eftertragtede – og det ikke uden grund. Han giver sig 100% hver gang, når han disker op med kendte sange af bl.a. Kai Normann-Andersen, parodier på kendte danske kunstnere, sjov og ballade, syng-med potpourrier og selvfølgelig glansnummeret som Leopold i ”Sommer i Tyrol”.


Arne har været vidt omkring: Odense Teater, Ålborg Teater, Nørrebro Teater, Rottefælden, Cirkusrevyen, ”Gæt & Grimasser” på DR, den populære kabaret i Kerteminde – for blot at nævne et par steder. Derudover har Arne et ”hav” af forenings- og firmafester, hvor han på sin vanlig store, drengede og glade måde charmerer ethvert publikum.


Hvad enten det er den store firmafest med 1000 mennesker, en mindre fest, en sommerrevy i Rottefælden, en forestilling på Odense Teater er målet det samme for Lundemann: at underholde


Uanset lejligheden er Arne den veloplagte entertainer, der formår at tage pulsen på sit publikum og brage igennem på sin joviale råstyrke og smittende livsglæde.


Lang beskrivelse:

Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Arne Lundemann