Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Arne Lundemann jubilæum – 60 år på farten

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Arne Lundemann jubilæum - 60 år på farten
Kort beskrivelse:

Det kan godt være, at Arne Lundemann ikke længere lægger sig helt ned på knæ, når han skal se en dame blandt publikum i øjnene og synge Det er det skønneste jeg ved fra Sommer i Tyrol. Det ændrer imidlertid ikke ved, at Arne Lundemann stadig er i øjenhøjde med sit publikum, når han indtager lokalet og med stor stemme, nærvær og højt humør begejstrer. I 2020 kan Arne Lundemann fejre et imponerende jubilæum. Her er det 60 år siden, at runde, glade, morsomme og muntre Lundeman startede med et underholde. 60 år på farten — det skal fejres! Derfor har Arne Lundemann sammensat et vaskeægte 60 års jubilæumsshow, der byder på highlights fra en lang karriere.


Der venter publikum et sandt overflødighedshorn af underholdning, når Arne Lundemann med pianist serverer det bedste af det bedste fra Lundemanns lange karriere. For at gøre det endnu mere festligt har far Lundemann overtalt sønnen André til at deltage som gæst i showet. Sammen og hver for sig folder de sig ud i fornøjeligt repertoire. Her bliver rig mulighed for fællessang, når der stemmes i med kendte danske sømandssange, sange af Kai Normann og Aage Stentoft for slet ikke at tale om et forrygende potpourri, der hylder dansktoppen. Arne fortæller anekdoter fra en lang karriere, parodierer kendte kollegaer han har mødt på sin vej og glans-nummeret som Leopold i et ”Sommer i Tyrol” potpourri snydes publikum ikke for. Hvis Lundemann senior skal puste lidt ud, sætter han André til et synge en sang eller to af eksempelvis Gustav Winckler og Elvis Presley.


Der venter publikum et forrygende show med de 2 store herlige drenge og vi garanterer, at humørbarometeret vil stige med samme fart, som hvis de 2 madglade Lundemænner besteg den samme badevægt.

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Arne Lundemann jubilæum – 60 år på farten