Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Arne og André Lundemann

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Arne og André Lundemann
Kort beskrivelse:

Så er de fynboer Arne og André Lundemann klar med en nostalgisk, musikalsk optræden med masser af sang, musik og komik. Under titlen ”Livet er en cirkus” kigger far og søn tilbage på en lang karriere, hvor André i år kan fejre 25 års jubilæum og far Arne nærmer sig 60 års jubilæum som underholder.


Publikum kan glæde sig til en fornøjelig stund med Arne & André, der optræder både sammen og hver for sig. Her bliver masser af mulighed for fællessang, når der stemmes i med kendte danske sømandssange, Kai Normann og Aage Stentoft sange for slet ikke at tale om et forrygende Otto Leisner potpourri med kendte Leisner-tekster som Blot slentre gennem regn, Hver gang du smiler lidt til mig, Blå roser til en blond pige, Jens Hansens Bondegård, HOPLA sangen m.fl. André giver eksempler på sange, som han har sunget gennem karrieren: Her er bl.a sange udødeliggjort af Gustav Winckler og Elvis Presley . Arne giver også smagsprøver fra en lang karriere og glansnummeret som Leopold i et ”Sommer i Tyrol” potpourri snydes publikum selvfølgelig ikke for!


Det hele bliver musikalsk bakket op af Lundemænnernes pianist, således at publikum får en 100% festlig live-forestilling med masser af sang, musik og sjov.Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Arne og André Lundemann
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.