Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Bamse Show m. René Jakobsen

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Bamse Show m. René Jakobsen
Kort beskrivelse:

I 2018 kunne Bamses Venner have fejret 45 års jubilæum – det skal fejres. Derfor har den professionelle sanger og musiker René Jakobsen sammensat et vaskeægte Bamse Show med alle de kendte hits fra Bamses Venner.


René Jakobsen har i en lang årrække begejstret med sang, musik og underholdning til arrangementer over hele landet, og er bl.a. en populær entertainer i Ølgod på Bakken en stor del af sommerperioden. Gang på gang er Renés stemme blevet sammenlignet med Flemming ”Bamse” Jørgensen, og mange opfordringer går på de kendte Bamse-sange, når René er på scenen.


Idéen med at lave et Bamseshow er nu en realitet og René Jakobsen glæder sig til at komme ud og optræde med kendte Bamses Venner sange som: Vimmersvej, I en lille båd der gynger, Tænker altid på dig, Venner kom og se, Jeg har kun 3 tænder, Hvorfor går Louise til bal og mange flere kendte og mindre kendte fra Bamses store repertoire.

Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Bamse Show m. René Jakobsen
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.