Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Bertel Abildgaard Juleshow

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Bertel Abildgaard Juleshow
Kort beskrivelse:

Den professionelle entertainer Bertel Abildgaard begejstrer gang på gang, når han med guitar, sang og godt humør gæster arrangementer for seniorer. Fra midten af november til juleaften supplerer Bertel Abildgaard det almindelige repertoire med julesange og kan engageres til både seniorklubber/pensionistforeninger og plejecentre. Såfremt plejecentre ønsker, at der skal optrædes flere steder rundt på plejecentret, kan Bertel Abildgaard tilbyde akustiske minikoncerter.


Syngende med Kim Larsens Det er en kold tid, som vi lever i byder Bertel Abildgaard velkommen til publikum, der inviteres til en musikalsk fest med kendte toner af bl.a. Kim Larsen, Bamses Venner, John Mogensen, Otto Brandenburg, Johnny Reimar m.fl. Med Bertels festlige program kan alle for en stund glemme bekymringer og i stedet lade sig fornøje og nynne med på toner som I en lille båd der gynger, Papirsklip, Haveje, Kald det kærlighed, Mormors kolonihavehus, Der er noget galt i Danmark, etc.


Naturligvis indeholder programmet også kendte julesange, og mon ikke der også bliver en julehilsen til lille fregnede Louise, Susanne, Birgitte og Hanne og Marie (som Four Jacks gerne ville hjem til).

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Bertel Abildgaard Juleshow