Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Bibbi & Snif

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Bibbi & Snif
Kort beskrivelse:

Bibbi & Snif – far & datter – (kendt fra TV) synger kendte countrysange krydret med historier fra mange år som musikere. Hits af bl.a. Dolly Parton, Johnny Cash, Teddy Edelmann.


Far og datter – Bibbi og Snif tog hele Danmark med storm, da de deltog i talentprogrammet Talent 2010.


Kærligheden til country-musik ligger til familien. Faktisk har farmand Snif i over 40 været udøvende musiker – i de fleste af årene med en forkærlighed for country-musik. Snif har sammen med sin kone 25 års jubilæum som medarrangør af SCC Country festival i Silkeborg, så deres datter Bibbi er dermed vokset op med country i ørene og med sine forældre som musikalske sparringspartnere. Det føltes derfor helt naturligt, da far og datter for ti år siden stillede sig på scenen sammen for første gang, og efterfølgende er det blevet til utallige koncerter.


Bibbi og Snif er en varm datter og far countryduo, og Bibbi er, ikke uden grund, tit blevet sammenlignet med countrylegenden Dolly Parton. De to countryelskere håber, at en masse danskere vil få øjnene op for, at country ikke kun er Himmelhunden og frynser.


Med Bibbi og Snif på scenen kan publikum glæde sig til en hyggelig stund med en varm far/datter countryduo, der begejstrer
gang på gang med farmand Snif´s lune væsen og Bibbis stemme, der ikke uden grund tit er blevet sammenlignet med countrylegenden Dolly Parton.

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Bibbi & Snif