Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Birthe Kjær

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Brthe Kjær
Kort beskrivelse:

Danmarks mest populære sangerinde – uden diskussion. Birthe Kjær optræder med stort orkester i et flot program med egne hits og kendte danske evergreens.


Det er umuligt at komme uden om ikonet Birthe Kjær, når man snakker om Dansk Top-pop. Sangerindens gennembrud på den danske musikscene kom for over 40 år siden i 1968 med hittet Arrivederci Franz og lige siden dengang har Birthe Kjær trofast leveret det ene hit efter det andet til hitlisterne og sine mange fans, der både findes blandt unge og ældre musikelskere.


Birthe Kjær har vundet flere priser for sin musik (bl.a. 3 Grammyer) og flere gange repræsenteret Danmark ved det Internationale Melodi Grand Prix.


De fleste kan synge med på en sang eller 20, når folkekære Birthe giver koncert og byder på klassikere som Sommer & Sol, Den Knaldrøde Gummibåd, Tennessee Waltz, Vi Maler Byen Rød, Den første dag i resten af mig liv, Montmartre, Som en fugl i det fri, Til bal uden trusser, På en fransk antal, etc.


Glæd Dem til at møde Danmarks populæreste dansktop sangerinder gennem tiderne. Man vil møde en veloplagt Birthe Kjær med masser af god musik og dejlige iørefaldende sange – altid serveret med højt humør og smil på læben.Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Birthe Kjær
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.