Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Birthe Kjær

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Birthe Kjær
Kort beskrivelse:

Dansktoppens Dronning, Dansktoplegende eller Danmarks mest populære sangerinde er nogle af de benævnelser, der er hæftet på Birthe Kjær. Den populære og folkelige sangerinde har om nogen sat aftryk og skrevet sig ind  i dansk musikhistorie igennem sin over 50 årige karriere i dansk underholdning.


Birthe Kjær kunne i 2018 fejre guldjubilæum for gennembruddet på den danske musikscene med Arrivederci Franz, og er i dag mere populær end nogensinde. Hun spiller på landets store scener i både kulturhuse og ved Open Air koncerter og begejstrer gang på gang sine mange fans, der både findes blandt unge og ældre musikelskere.


De fleste kan synge med på en sang eller 20, når folkekære Birthe giver koncert og byder på klassikere som Sommer & Sol, Den Knaldrøde Gummibåd, Tennessee Waltz, Vi Maler Byen Rød, Den første dag i resten af mig liv, Montmartre, Som en fugl i det fri, Til bal uden trusser, På en fransk antal, etc.


Det har ikke skortet på priser til Birthe Kjær gennem tiden, og de sidste år er priserne kommet i en lind strøm. Ved Dansktop Prisen i Boxen, Herning er Birthe Kjær 2 gange blevet kåret som årets kvindelige dansktop solist, og 2 gange har hun modtaget prisen som årets Live koncert navn. I 2017 modtog hun årets ærespris ved Dansktop Prisen. Derudover har hun bl.a. vundet 3 Grammyer og er æresmedlem i Dansk Solist Forbund.


Glæd Dem til at møde Danmarks populæreste dansktop sangerinder gennem tiderne. Man vil møde en veloplagt Birthe Kjær med masser af god musik og dejlige iørefaldende sange – altid serveret med højt humør og smil på læben.


Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Birthe Kjær
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.