Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Bjørn ”Okay” Hansen

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Bjørn "Okay" Hansen
Kort beskrivelse:
I over 50 år har Bjørn Hansen stået i spidsen for populære ”Bjørn & Okay”. Ved siden af får Bjørn Hansen tid til at optræde solo. Med Bjørns kvalitetssans og sikre fornemmelse for publikums ønsker sammensætter han et populært program, hvor ”Bjørn & Okay”-hits som ”Den gule flyver” og ”Snevalsen” naturligvis er med. Derudover andre kendte evergreens – måske ovenikøbet lidt fra sønnen Johnny ”Kandis” Hansens repertoire?
Lang beskrivelse:

I over 50 år har Bjørn Hansen stået i spidsen for et af landets mest populære orkestre Bjørn & Okay, og ikke så meget som fem minutter af de over 50 år har gruppen været opløst eller aktiviteterne standset. Det bevidner om Bjørn og Okay´s popularitet – og naturligvis også om Bjørn ”Okay” Hansens popularitet.


Udover aktiviteterne med Bjørn & Okay har Bjørn Hansen ind imellem lavet afstikkere som f.eks. duetversionen af Grand Prix vindersangen "Halleluja" med Janni Brorson, eller "Det er sjovt at være til" med Sacha Buus. For slet ikke at tale om Far & Søn duetterne med Johnny - sjov, skæg, ballade og gode duetsucceser. Selvfølgelig kan Bjørn Hansen også stå helt på egne ben i sin helt egen solo-optræden. Mine damer og herrer – tag godt imod Bjørn ”Okay” Hansen.


Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Bjørn ”Okay” Hansen