Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Bjørn Tidmand

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Bjørn Tidmand
Kort beskrivelse:

Få danske kunstnere har haft så omfattende en karriere som Bjørn Tidmand og næsten ingen anden dansk kunstner kan prale af have leveret så mange danske evergreens: Lille Sommerfugl, Nu ta´r jeg til Dublin, Brænd dine breve, Mini-midi-maxi girl, Rosen er rød min ven, Paloma Blanca, Når det bli´r sommer igen – for blot at nævne at par få hits.


Siden Bjørn Tidmand i 1957 første gang tonede frem på skærmen i det populære TV-program ”Soldaterstafetten” er det blevet til masser af TV- og Radioprogrammer. Mange husker blandt andet Bjørn Tidmands medvirken som solist med Radioens Palmehaveorkester under ledelse af Svend Lundvig. Her kunne man i en årrække høre Bjørn Tidmand fremføre kendte evergreens i den populære ugentlige middagskoncert om lørdagen.


Nu drager Bjørn Tidmand på turné til landets senior-arrangementer. Med sig har Bjørn Tidmand den uundværlige guitar og en lang række Palmehave-toner som Åh disse minder, Kronborg-valsen, Glemmer du og naturligvis masser af Bjørn Tidmands egne hits. Det hele bliver tilsat spændende anekdoter fra en imponerende karriere.


Lang beskrivelse:

Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Bjørn Tidmand