Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Bjarne Lisby

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Bjarne Lisby
Kort beskrivelse:

Bjarne Lisby kan engageres med 2 forskelige underholdende foredrag "Historien om de gamle bukser" og "Vandrehistorier på versefødder": 


VANDREHISTORIER PÅ VERSEFØDDER.

Vandrehistorier er nutidens folkesagn. Underfundige, barske, uhyggelige eller sjove, og oftest med et indhold tæt på grænsen til det usandsynlige. Vi har alle med gru hørt om Det døde barn i hoppegyngen, om Pudlen i mikroovnen eller om Rotten i pizzaen. Og vi har indforstået moret os over Punkeren i S-toget eller Luksusbilen til spotpris. Det er alle sammen ”sande” historier – de er ”virkelig foregået” for det er en ven af en bekendt, en svigerinde til en kollega eller søsteren til en gammel skolekammerat, der selv har oplevet dem….

 
Vandrehistorierne har dannet grundlag for adskillige noveller og sange og flere er indlagt som en del af handlingen i TV- og teaterstykker. Der er udgivet flere bøger om, og med, vandrehistorier. Foredraget er en sprudlende gennemgang af alle disse mærkværdige hændelser. Om deres opståen og baggrund.   Bjarne Lisby har udgivet en cd med versificerede udgaver af de sjoveste af Vandre-historierne, bl.a. præsenteret på TV2’s MorgenKanal.

 
Med munter røst og glimt i øjet griber Lisby guitaren undervejs og lader disse sange indgå som et forfriskende musikalsk element i foredraget, der herved pludselig opnår en ekstra spændende dimension. At tilhørerne undervejs ofte spontant bidrager med egne oplevelser bliver det jo ikke kedeligere af.


HISTORIEN OM DE GAMLE BUKSER

Foredraget er en sprudlende kavalkade over 45 års karriereforløb som professionel solist, sanger, entertainer, sangskriver, revyforfatter, skribent m.m. Det er en anekdotisk gennemgang af møderne med de kendte personligheder undervejs, samt naturligvis oplevelserne med publikum overalt i landet, lige fra Thyborønfiskeren til Dronning Margrethe. En forrygende beskrivelse af, hvad man som turnerende solist aldeles uforvarende kan blive udsat for. Foredraget har udviklet sig i takt med publikumsresponsen gennem de sidste 3-4 år og Bjarne Lisby griber hyppigt til guitaren undervejs og lader med sin muntre røst musikeksemplerne illustrere den brogede kavalkade af erindringsbilleder, begivenheder og inspirationskilder.

 
Den humoristiske og selvironiske form afstedkommer mange spontane publikumsreaktioner, der fortætter den gode stemning og ofte sætter gang i en munter dialog.


Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Bjarne Lisby
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.