Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Bjarne Lisby Jul

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Bjarne Lisby Jul
Kort beskrivelse:

Det er som altid det gode humør og den sunde latter, der er i højsædet i samværet med Bjarne Lisby. Ved julearrangementer krydrer Bjarne Lisby det sædvanlige repertoire med fællessangsvenlige julesange som Glade jul, Højt fra træets grønne top, Bjældeklang, Kender I den om Rudolf, På loftet sidder nissen, Søren Banjomus m.fl.


Sammen med kendingsmelodien om De Gamle Bukser, festlige anekdoter, pudsige betragtninger og lystige viser og fællessang, er man i godt og muntert selskab. Den glade stemning og lindrende latter indfinder sig hurtigt, og livsglæden er smittende.


“Så godt har jeg ikke moret mig længe” eller “Jeg havde helt ondt i maven af grin” er hyppige kommentarer efter Lisbys optræden Som en naturlig konsekvens heraf står Bjarne Lisby på ønskesedlen igen og igen, når først man har oplevet ham én gang.


Eller som en anmelder rammende definerede ham: ”En entertainer, der kan fastholde publikum i et jerngreb og få latteren til at runge ...”

Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Bjarne Lisby Jul
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.