Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Bo Young

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Bo Young
Kort beskrivelse:

Med et salg på over 4 millioner CD´er, kassettebånd og plader skrev Jodle Birge sig ind i dansk musikhistorie, som én af det bedst sælgende dansktop kunstnere. Desværre døde Jodle Birge alt for tidligt i 2004. Evnerne til at synge Jodle Birges sange er heldigvis gået i arv til sønnen Bo Young, der de sidste mange år har optrådt med et populært program med alle de bedste sange fra Jodle Birges enorme sang-katalog.


Bo Young begejstrer gang på gang, når han med sit venlige, behagelige væsen, flotte stemme og store nærvær optræder med hits som "Rigtige Venner", "Tusind røde roser", "Min lille solskinsø" og naturligvis "Tre Hvide Duer". Deruodover synger Bo Young egne hits og måske et par sange fra Elvis Presleys repertoire.


Når Bo optræder, er det på samme jordnære måde som sin far. Publikum kommer altid i første række, og med den trådløse mikrofon bevæger Bo sig også rundt blandt publikum og synger.


Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Bo Young
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.