Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Butterflies

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Butterflies
Kort beskrivelse:

Butterflies består af de to fætre Brian og Henrik. Sammen har de underholdt de sidste 20 år med deres glade musik og smittende humør. De har spillet til et utal af fester og de seneste år er de blevet mere og mere efterspurgte til pensionistfester. Deres brede musikvalg gør, at der altid noget for enhver smag. Om der ønskes blød behagelig musik fra de gamle dage med Gustav Winckler, Four Jacks eller nyere dansktop med bl.a. Kandis og Richard Ragnvald leveres det med et smil på læben. Alt mixet med vals, engelsk vals, tango m.m. Kort sagt…  god musik og glad underholdning…


Om Butterflies
Brian Pedersen, keyboard, sang og Herik ”Fætter” Pedersen, trommer, sang udgør orkestret Butterflies. De to fætre kunne I 2015 fejre 25 års jubilæum sammen på de skrå brædder……….


I 2003 udsendte de deres første CD ”Brian og fætter på tur”. Den blev præsenteret og placeret på DRs Dansk Top. Det var startskuddet til et lift af duoens popularitet, og blev derefter det foretrukne supplement til flere halfester bl.a. sammen med KANDIS og andre store danske musiknavne.


I 2007 fik de et radiohit, med singlen ”Det lille ledvogterhus”, som opnåede en flot 2. plads på DR’s Dansktop og som nummer 1 på flere danske lokalradioer. Siden 2007 har BUTTERFLIES ved flere lejligheder optrådt som backing for flere kendte kunstnere bla. Richard Ragnvald både på tv i programmet TOP CHARLIE og DK4 samt ved andre arrangementer.


Brian og Fætter har ry for, at når de er på scenen, så sker der noget. De kan og vil underholde deres publikum, og de gør det med humør og smil på læben.


Dinermusik klarer de også med et smil med et repertoiret som rækker fra Strauss til Lloyd Webber, og skal der være fællessang og sjov og ballade, spiller de gerne op og fører an.


Butterflies er også de sidste år blevet efterspurgte til pensionistfester – årsagen er, at de formår at spille et repertoire, der begejstrer et modent publikum, der har lyst til at få en svingom til dansevenlig musik leveret i et passende lydniveau og serveret med smil på læben.

Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Butterflies
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.