Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Dario Campeotto

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Dario Campeotto
Kort beskrivelse:

Hele Danmarks Dario og pianist er fremragende underholdning. Oplev Dario synge ”Angelique” og et væld af kendte danske evergreens – en sjov historie samt et par anekdoter bliver det naturligvis også til.


”Send ham hen til mig. Så lytter jeg på ham og tager en snak med ham,” lød det resolut fra Volmer Sørensen, da Darios far solgte Volmer Sørensen og Grethe Sønck en ny Fiat, og i den forbindelse fik indflettet et par ord om sønnen Darios begejstring for sang og musik. Det førte til, at Dario i slutningen af 1950’erne kom med i radioudsendelsen ”Lørdagsrytmer”, der havde Volmer Sørensen som studievært.


I 1961 deltog Dario Campeotto i det danske Melodi Grand Prix med sangen ”Angelique” og vandt, og herfra gik det stærkt. Dario Campeotto blev ikke bare aftenens stjerne, men stjerne for livet – for han er her stadig og har fuld gang i hjulene. ”Hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og optræde – og jeg elsker det!”, som Dario siger.


De seneste 60 år har vist, at Darios stemme har været langtidsholdbar, og i dag er Dario stadig en eftertraget solist til alskens arrangementer. I 1997 fik Dario tildelt Simon Spies Fondens ”Livsglædens Pris”  og i 2017 blev han kåret som Årets Mandlige Solist ved Dansktop Prisen. Priserne var han selvfølgelig glad for og beæret over at modtage. ”Men en større fornemmelse af glæde får jeg, når jeg optræder på et plejehjem, hvor der sidder en dement, der ikke har sagt et ord i tre år og så synger med på ”Er du dus med himlens fugle?” Det er virkelig en gave, jeg kan tage og føle på!” siger Dario.


Glæd Dem til et besøg af Dario med et repertoire af kendte evergreens målrettet publikummet.

Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Dario Campeotto
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.