Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Dario Campeotto - Evergreens & Røverhistorier

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Dario m. pianist - musikalsk foredragsshow
Kort beskrivelse:

Det blev noget nær et triumftog, da Dario Campeotto turnérede med sit 60 års jubilæums-show på en større Danmarksturné i 2019. Her blev publikum, arrangører og anmeldere vidne til, at hele Danmarks Dario er særdeles still-going strong. Det afvæbnende gavtyv glimt i øjet og sangstemmen er i den grad intakt og med én af Danmarks bedste akkompagnatører Mickey Pless (bl.a. kapelmester i Nykøbing F. Revyen) ved sin side, formåede Dario Campeotto i den grad at fange, fastholde og forføre publikum i et musikalsk foredragsshow, hvor publikum kunne opleve Dario helt tæt på og få hele historien om Dario Campeotto.


Ovenpå den succesrige 60 års jubilæumsturné kan Dario Campeotto og Mickey Pless i be-grænsede perioder engageres med det musikalske foredragsshow Evergreens & Røverhistorier. Her vil Dario, som den eminente fortæller han også er, fortælle anekdoter fra et langt liv i showbiz og med sikker hånd strø sang-eksempler undervejs. Publikum kan se frem til sange fra både musicals og operetter, revy, et Tommy Seebach nummer (som en hyldest til Seebach Senior – Darios afdøde ven), masser af både italienske og danske sang-perler lige fra ”O Sole Mio” til ”I Danmark er jeg født” og naturligvis ”Angelique”.


Undervejs fortæller Dario ærligt om sit liv, om hvordan det var fra den ene dag til den anden at blive folkeeje (hvor han på de bedste dage dagligt modtog 150 fanbreve). Dario fortæller også om spændende mennesker, han har mødt på sin vej, ligesom han ærligt fortæller om knap så sjove perioder i karrieren.  Med Darios enorme showmanship er programmet ikke 100% fast: Måske falder der en røverhistorie eller tre af, og måske bliver et pudsigt indfald til dagens største bifald.   


I anmeldelsen af Dario Campeotto og Mickey Pless´ optræden i Kulturhuset Viften, Rødovre 2019 sluttede Michael Søby, CphCulture således: ”Publikum kvitterer naturligvis med stående bifald, for vi har sandelig meget at takke Dario Campeotto for. Som sanger og entertainer er han forblevet en ener som ethvert nyt sangtalent og enhver stand-up´er etc. bør studere nøje. Grazie Maestro!”  - og kvitterede så i øvrigt med 6 stjerner for det musikalske foredragsshow som Dario og pianist Mickey Pless leverede.

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Dario Campeotto - Evergreens & Røverhistorier