Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

De Farende Svende

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
De Farende Svende
Kort beskrivelse:

De Farende Svende leverer varen, med hygge, sang og det bedste fra den danske sangskat. Som oftest indtager De Farende Svende først scenen som rigtige gårdmusikanter og underholder med et dejligt program, hvor det er de færreste, som kan lade stemmebåndene hvile. Efter en lille pause og et kostumeskift er De Farende Svende klar til at spille til dans med et repertoire afstemt til publikum. Trioen har bestået i 20 år, så de har snart bestået ”svende-prøven”.


Repertoiret er lige så bredt som spredningen i publikums alder. ”De Farende Svende” er til underholdning for alle aldersgrupper. Når de tre gutter indtager scenen med deres festlige påklædning og musik, er det de færreste, som kan lade stemmebåndene hvile.


Godt humør smitter jo, og hvis der er noget, der lyser ud af de tre spillemænd Finn Hansen, Nes Munk Hansen og Peter Fynbo Hansen, så er det godt humør og spilleglæde. Det er ikke underligt for det er en hobby ikke et levebrød. ”De Farende Svende” har bestået i 20 år, så rene amatører er det ikke der farer af sted.  Med mere end 1000 jobs i bagagen, er svendeprøven for længst bestået.


Til arrangementer for det voksne pubikum indtager De Farende Svende først scenen som rigtige gårdmusikanter og underholder med masser af fællessang. Efter en kort pause og et kostumeskift er De Farende Svende klar til at spille til dans med et ældrevenligt repertoire.


Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
De Farende Svende
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.