Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Den Lille Forskel Juleshow

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Den Lille Forskel Juleshow
Kort beskrivelse:

De 2 syngepiger i DEN LILLE FORSKEL, der bl.a. er kendt fra TV2 program-serien ”Syngepigen fra Rødby” gør en stor forskel og gør hverdag til fest, når de med højt humør, flotte kjoler og festlig sang indtager ethvert lokale.


Nu kan det musikalske makkerpar bestående af lange Charlotte Emmery og lille Elsebeth Iver også engageres med et populært JULESHOW. Hvad enten publikum er til store eller små pakker - til bakkesange eller julesange - så sørger Den Lille Forskel for, at der er noget til alle. Med akkompagnement af egen pianist underholder de med kendte bakkesange, syng-med potpourrier, ballader og smukke viser og julesange som ”Skal vi flette vore julehjerter sammen, ”White Christmas” og ”Når du ser et stjerneskud”. Her er høj underholdningsværdi, stor indlevelse, hjertevarme, romantik, nostalgi, pikanteri, fuld lattergaranti - og fare for at gå hjem i godt humør!


OGSÅ NYTÅRSSHOW
Den Lille Forskel kan også engageres med et festligt NYTÅRSSHOW i januar måned, hvor de på festligste vis synger det nye år i gang og krydrer med toner som Grete og Calus Walters ”Tak for alt i det gamle år” og et forrygende ”Solskinspotpourri” med ønsket om, at solen vil smile til publikum i hele det kommende år.


Den Lille Forskel kan engageres med deres juleshow fra midt november til juleaften og med deres nytårsshow i hele januar måned


Elsebeth Iver og Charlotte Emmery kan også engageres hver for sig med pianist.

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Den Lille Forskel Juleshow