Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Elsebeth Iver foredrag

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Syngepigen fra Rødby Elsebeth Iver - foredrag
Kort beskrivelse:
Hele Danmark lærte Elsebeth Iver at kende i TV2 program-serien ”Syngepigen fra Rødby”. Nu kan publikum lære Elsebeth endnu bedre at kende i dette morsomme og livsbekræftende foredrag. Elsebeth Iver fortæller i ord og toner om sit liv på godt og ondt, hvor hun i årenes løb har haft mange titler: Plejehjemsforstander, bingo-vært, TV-vært, syngepige og café-arbejder. Undervejs bryder Elsebeth ud i sang (hun kan ikke lade være!)


Elsebeth Iversen er uddannet plejehjemsassistent og har bla. arbejdet som forstander på plejehjem. Derudover har hun bl.a. været tv-vært på DK4 i programmerne ”Så` der Kaffe”, ”Ivers! Pusterum” samt ”Min hjemegn i ord og toner” Desuden har hun fungeret som debattør på TV2 Øst samt underholdende syngepige og humorist på de danske scener. Nogle vil også huske hende som bingo/banko vært på TV, men de vil fleste vil nok kende hende fra TV2´s dokumentarserie "Syngepigen fra Rødby".


I det morsomme, livsbekræftende, følelsesladede og humørfyldte foredrag "Mit liv i ord og toner" fortæller Elsebeth Iver om et spændende liv, fyldt af sang og musik og tilfældigheder. Elsebeth fortæller i ord og toner om sit liv i det jyske, om livet på landevejen som optrædende syngepige og humorist i store kostumer. Hendes møde med landsdækkende tv som vært gennem mange år og om sin store udenlandske kærlighed og det at blive mor som 40 årig.


Som tidligere forstander fortæller Elsebeth også om, hvordan musik og sang kan bruges i arbejdet med demente og mennesker med hjerneblødning. Alt i alt et anderledes musikalsk og humoristisk foredrag, hvor du hører om et forrygende liv, hvor humor, sang, positivitet og kærlighed til det enkelte menneske altid har været i centrum. Har du kaffe på kanden og klar til et humørfyldt foredrag, så send bud efter Elsebeth Iver og lad dig omfavne af Elsebeths sprudlende latter og humør.

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Elsebeth Iver foredrag