Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Grethe Mogensen

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Grethe Mogensen
Kort beskrivelse:

Grethe Mogensen har optrådt på de fleste teater- og revyscener – fra filmlærredet og TV husker vi hende også. Oplev festlige Grethe Mogensen og pianist i et populært pensionist program med masser af viser, operette toner, syng-med potpourrier og sjove anekdoter.


Om Grethe Mogensen

Op gennem 1960erne medvirkede Grethe Mogensen i flere TV-syngespil, bl.a. de kendte operetter "Champagnegaloppen" og "Farinelli". Grethe Mogensen har siden medvirket i revyer, komedier, farcer, musicals, operetter, lystspil, klassisk teater, børneteater, børnekor og som producer på radioen. I 1970erne medvirkede hun i Volmer-Sørensens forestillinger i Revykøbing, i cirkusteltet på Dyrehavsbakken og i Vinterrevyer på Amager Scenen med skarpe parodier og festlige potpourrier. Blandt andet som Ritt Bjerregaard, protestsangeren Trille og Marguerite Viby. Senere har hun spillet revy i Holstebro, Randers, Lindenborg, Ry og Nakskov.


Grethe Mogensen har også medvirket med i musicals som "Sweeney Todd" på Aalborg Teater og den første danske udgave af "Les Miserables" på Odense Teater. I 1990erne har hun haft engagementer på Amager Scenen i forestillinger som "Frk. Nitouche", "Sound of Music", "Sommer i Tyrol" og spillede i "My Fair Lady" på Det ny Teater 1999 og i "Show Boat" på Nørrebros Teater i 2000.


I 1990 modtog hun Volmer Sørensens Mindelegat og i 1997 Louis Halberstadts Æreslegat.


Lang beskrivelse:

Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Grethe Mogensen