Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Henning Nielsen

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Henning Nielsen
Kort beskrivelse:

Henning Nielsen er langt fra en novice, hvad angår trylleri og underholdning.  Den Sønderjyske tryllekunstner har optrådt i over 20 år. Hør om Hennings spændende karriere – krydret med tryl undervejs.


Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen tog dommerpanelet og hele familien Danmark med storm, da han opnåede en flot 3. plads i ”Danmark har Talent ”på TV2. Her beviste Henning Nielsen, at han både er den fødte tryllekunstner og entertainer.


”Det var noget af det sjoveste tryl, jeg nogensinde har set i mit liv,” og ”Jeg er fuldstændig på top-pen over det. Jeg synes, du har et virkeligt komisk talent, og dit udseende er med dig,” lød det bl.a. fra dommerpanelets medlemmer, der dermed hentydede til sønderjydens noget særprægede, todelte frisure.


Henning Nielsen er, som de fleste nok har gættet, langt fra en novice, hvad angår trylleri og underholdning. Den hurtigtsnakkende sønderjyde har optrådt i over 20 år - både i Danmark og i ud-landet til både store og små events. Henning Nielsens varemærke er uden tvivl, at han forener trylleri og stand-up komik. Dette indbragte i 2009 Henning en 3. plads i kategorien ”Comedy”, da der i Kina blev afholdt Verdensmesterskaberne i trylleri.


I Hennings Nielsens trylle-foredragsshow bliver der mulighed for at opleve Henning Nielsens for fuld skrue, når han vender op og ned på klassiske tryllenumre og krydrer det med humor, spas, gag og løjer. Derudover fortæller Henning Nielsen sjove og spændende anekdoter fra hans tryllekarriere i både indland og udland.


Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Henning Nielsen
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.