Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Henning Nielsen

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Henning Nielsen
Kort beskrivelse:

Kan man se fremtiden, påvirke folks beslutning uden de lægger mærke til det eller læse andres tanker? Det er nogle af de spørgsmål, der bliver besvaret i foredragsshowet ”Det Æ helt naturligt” med den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen – kendt fra ”Danmark har talent” på TV2. På en sjov og underholdende måde demonstrerer Henning, hvor let den menneskelige hjerne kan påvirkes. Foredraget krydres derudover med historien om Henning Nielsens spændende karriere og det hele afsluttes med et forrygende trylleshow med Henning Nielsen.  


OM HENNING NIELSEN

Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen tog dommerpanelet og hele familien Danmark med storm, da han opnåede en flot 3. plads i ”Danmark har Talent ”på TV2. Her beviste Henning Nielsen, at han både er den fødte tryllekunstner og entertainer. ”Det var noget af det sjoveste tryl, jeg nogensinde har set i mit liv,” og ”Jeg er fuldstændig på top-pen over det. Jeg synes, du har et virkeligt komisk talent, og dit udseende er med dig,” lød det bl.a. fra dommerpanelets medlemmer, der dermed hentydede til sønderjydens noget særprægede, todelte frisure.


Henning Nielsen er, som de fleste nok har gættet, langt fra en novice, hvad angår trylleri og underholdning. Den hurtigtsnakkende sønderjyde har optrådt i over 25 år - både i Danmark og i udlandet til både store og små events. Henning Nielsens varemærke er uden tvivl, at han forener trylleri og stand-up komik. Dette indbragte i 2009 Henning en 3. plads i kategorien ”Comedy”, da der i Kina blev afholdt Verdensmesterskaberne i trylleri.


Efter Henning Nielsens medvirken i "Danmark har talent", har han skabt sig en professionel karriere som underholdende tryllekunstner med over 100 jobs årligt.

Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Henning Nielsen
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.