Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Henning Vad synger julen ind

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Henning Vad synger julen ind
Kort beskrivelse:

Det syngende postbud Henning Vad rykker ud hele året  - også til jul, hvor han er klar til at synge julen ind til seniorarrangementer o.lign.


Henning Vad tog hele Danmark med storm, da han medvirkede i TV2´s ”Danmark har talent”. Her nåede Henning Vad til finalen ved hjælp af et væld af stemmer fra seerne. Siden har Henning haft forrygende travlt. Henning Vad har stoppet med sin postrute hos PostDanmark (inden det blev til PostNord) . Nu har han i stedet omlagt post-ruten til at omfatte hele Danmark, hvor Henning Vad begejstrer gang på gang med sit lune væsen, flotte stemme og glimt i øjet.


Henning elsker sit job som syngende postbud, der sørger for udbringning af musikalske hilsner til enhver lejlighed -  også til jul. Her er GIRO 413 hits på stribe: ”Tak er kun et fattigt ord” ”Himmelhunden”, ”Gid du var i Skanderborg”, ”Vore allerbedste år”, ”Jeg er Sigøjner”, ”Tak fordi vi er venner”, ”Kære lille mormor, ”Skagens solnedgang” , ”Er du dus med himlens fugle” og danske udgaver af hits som ”What A Wondeful World” og ”Only You”. Til jul krydres repertoiret selvfølgelig med julesange.

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Henning Vad synger julen ind