Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Hugo Mortensen

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Hugo Mortensen
Kort beskrivelse:
Hugo Mortensens foredrag med den mundrette titel ”Hvordan man kommer gennem livet på trods af usportslig kropsbygning, manglende kvindetække og stærkt begrænsede intellektuelle ressourcer” har begejstret mange tusinde tilhørere over det ganske land, siden han som pensionist forlod Politiets Efterretningstjeneste i 2010.
Lang beskrivelse:

Hugo Mortensens foredrag er et tilbageblik over hans liv – lige fra fødslen til besigtigelsen af  den bolig, han agter at overtage, når han engang skal på plejehjem – og man kommer langt omkring. At være født doven er just ikke et privilegium. Det kræver evner i at sno sig  -  og et godt snakketøj. Begge dele har Hugo Mortensen tilegnet sig og mestrer at fortælle herom på en særdeles morsom og underholdende facon.

Vil man være sikker på en hyggelig eftermiddag eller aften,  hvor humoren er i højsædet, er Hugo Mortensens foredrag absolut værd at satse på. 

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Hugo Mortensen
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.