Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Jørn Hjorting

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Jørn Hjorting
Kort beskrivelse:

Det er livsvigtigt at være glad!  Jørn Hjorting har mange gode ideer til, hvordan man bærer sig ad med at holde humøret oppe. Efter Jørn Hjortings mening er en af de bedste metoder til at bevare et godt humør at synge, og derfor krydrer han også sit muntre foredrag med viser og fællessange, akkompagneret af pianist.


Det er livsvigtigt at være glad! Ikke mindst, når man er nået op i den 3. alder, hvor skrøbelighederne melder sig. Det er ikke blot en påstand, men en dokumenteret kendsgerning. Jørn Hjorting har mange gode ideer til, hvordan man bærer sig ad med at holde humøret oppe og derved også gøre en aktiv indsats for at bevare et godt helbred. Det fortæller han om i foredraget "Der er så mange glæder".


I 40 år var han en af Jørn Hjorting landets populæreste radioværter, og efterfølgende havde han en karriere som studievært på TV, hvor han på DK4 havde et ugentligt program med titlen "Snak med Jørn Hjorting". Det er der i årenes løb tusinder, der har gjort, og det er ud fra de mange erfaringer, han har gjort, at han fortæller om livets mage glæder: "Der er så mange glæder, der ikke koster noget, det gælder bare om at kigge dem ud." Efter Jørn Hjortings mening er en af de bedste metoder til at bevare et godt humør at synge, og derfor krydrer han også sit muntre foredrag med viser og fællessange akkompagneret af pianist.


Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Jørn Hjorting
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.