Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Jan Schou Juleshow

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Jan Schou Juleshow
Kort beskrivelse:

Tag til julebal i Nisseland i en jule-hygge-stund med Jan Schou og pianist. Masser af julesange, evergreens, fællessang og sjov.


”Skal vi klippe vore julehjerter sammen - og hygge, grine og synge julen ind?”. Sådan spørger den  populære revyskuespiller Jan Schou, der i november/december er på turné med et specielt  juleshow målrettet plejehjem, ældrecentre, lokalcentre, aktivitetscentre,  dagcentre, Ældre Sagen, Pensionistforeninger - ja, i det hele taget steder, hvor seniorer har lyst til at hygge og synge julen ind.


Hvad har ”Til julebal i Nisseland”, ”Er du dus med himlens fugle”, ”Du er min øjesten”, ”Jeg har min hest, jeg har min lasso” til fælles? Hvor mange melodier kan ”Højt fra Træets grønne top” synges på? Kan Jan Schou lave julemad? Det, og meget andet, kan publikum blive klogere på i en jule-hygge-stund med Jan Schou. Derudover lover vi, at publikums sangstemmer og lattermuskler undervejs i showet bliver godt brugt.

Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Jan Schou Juleshow
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.