Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Jesper Lundgaard Julekoncert

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Jesper Lundgaard Julekoncert
Kort beskrivelse:

Der er masser af julestemning, stort nærvær og sang i topklasse, når den musikalske storcharmør Jesper Lundgaard fra midten af november til juleaften kan bookes med en speciel julekoncert målrettet seniorer. I et stemningsfuldt program kan publikum nyde Jesper Lundgaard og pianist fortolk kendte julesange som Dejlig er jorden, Glade Jul, Det kimer nu til julefest, Rudolf med den røde tud, O hellige Nat, etc. De populære julesange bliver suppleret med sange fra Jesper Lundgaards øvrige store repertoire. Således byder en julekoncert med Jesper Lundgaard også på Elvis hittet Can´t Help Falling In Love og Tommy Seebachs Under Stjernerne på himlen.


Repertoiret ligger ikke mere fast end Jesper Lundgaard og pianist tilpasser til lige nøjagtig jeres arrangement og publikum. Måske disker Jesper op med et populært musical nummer eller måske kommer buketten af sange til at indeholde et enkelt italiensk bravour-nummer som O Sole Mio.


Sikkert er det, at Jesper Lundgaard er garant for både formidabel sang, glimt i øjet og muntre bemærkninger. I det hele taget er Jesper Lundgaard udover at være en af vor tids helt store musical-stjerner også en utrolig alsidig kunstner, der favner både solist-opgaver med Danmarks førende orkestre ved bl.a. slotskoncerter til medvirken i teater- og revyforestillinger, og altså også optræden for seniorer/pensionister.


Skal jeres julearrangement tilsættes et drys af sang, sjov og besøg af én af landets populæreste mandlige kunstnere, så skal det være Jesper Lundgaard. Vi garanterer, at Jesper Lundgaards julekoncert vil få den mest juleskeptiske i godt julehumør, og det uanset om det er på plejehjemmet eller i seniorklubben.

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Jesper Lundgaard Julekoncert