Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

John Mogensen Live DUO

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
John Mogensen Live DUO
Kort beskrivelse:

John Mogensen Live DUO (bl.a. kendt fra DK4) er det bedste valg, hvis det næste arrangement skal være med John Mogensens populære sange. Med look, stemme og karisma kommer forsangeren Karsten Loft meget tæt på den rigtige John Mogensen. Pianist og keyboardspilleren Brian Thomsen sørger for super akkompagnement til alle de kendte John Mogensen hits fremført med stor spilleglæde.
Sangene bliver tilsat en anekdote eller to om folkekunstneren John Mogensen.


To mennesker på en strand, Fut i fejemøjet, Sidder på et værtshus, Der er noget galt i Danmark, Nina kære Nina, Erik Oluf Andersen, Så længe jeg lever, Du ser mig når jeg kommer - alle sange, som næsten enhver kan nynne med på. Og alle sange fremtryllet af folkekunstneren JOHN MOGENSEN.


Nu bliver der mulighed for et genhør med de kendte John Mogensen sange, når John Mogensen Live DUO med forsangeren Karsten Loft og pianisten Brian Thomsen tager publikum med ud på den musikalske rejse, som John Mogensens liv var.

Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
John Mogensen Live DUO
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.