Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Kirsten Vaupel

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Kirsten Vaupel
Kort beskrivelse:

”På sangens vinger - i livets rutsjebane” er Kirsten Vaupels spændende beretning om 40 år i rampelysets ubarmhjertige skær. Kirsten Vaupel fortæller om sit mangfoldige liv fra operauddannelsen i Wien til undervisningslokalet hos dansk erhvervsliv.


Hun fortæller bl.a. om.:

- hvordan sangen har flettet sig ud og ind af hendes liv siden hun startede som 9 årig i DRs pigekor.

- hvordan agenterne i udlandet stod i kø, men hun valgte Danmark.

- hvordan Ingmar Bergman udvalgte hende som eneste danske kvindelige sanger til TV indspilningen af Tryllefløjten.

- hvordan hun mødte ”de to andre” Lise-Lotte Norup og Kirsten Siggaard og dannede Swing Sisters.

- hvordan en tilfældighed bevirkede, at hun kom til at coache nogle af Danmarks store erhvervschefer og undervise på diverse kurser i ”Stemmen som vores vigtigste kommunikationsinstrument.”


Oplev en medrivende, morsom aften, hvor Kirsten Vaupel med dejlig selvironi tegner et usminket billede af hende selv og den barske verden, hun har færdedes i de seneste 45 år.


Man kan enten få et ”rent” foredrag på 2 timer eller et foredrag krydret med musikalske eksempler fra hele hendes karriere på 2½ timer. Dette indebærer også en pianist og et piano


Om Kirsten Vaupel

Kirsten Vaupel, uddannet operasanger fra Konservatorium der Stadt Wien. Bl.a. tilknyttet den Jyske opera i 15 år. 2. Dame i Ingmar Bergmans filmatisering af Tryllefløjten. Optrådt i store dele af Europa på diverse operascener. Medvirket i adskillige TV- og radioudsendelser i ind- og udland. I dag endvidere 1/3 af vokalgruppen Swing Sisters sammen med Kirsten Siggaard og Lise-Lotte Norup. Desuden arbejdet som TV- og radiojournalist i 15 år. Læst 3 år på N.Zahles Seminarium, uddannet voksenunderviser. Ivrig foredragsholder og underviser om stemme- og kropsbrug. Har bl.a. virket for ledende erhvervsfolk i Novo Nordisk, TI, TDC m.fl. AOF, Ledernes jobklubber,TV 2 Bornholm og KNR (Grønlands TV og radio).


Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Kirsten Vaupel
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.