Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Kisser og Søren Juleshow

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Kisser og Søren Juleshow
Kort beskrivelse:

Lad Kisser & Søren være et lyspunkt i den mørke tid og nyn med på kendte toner, der passer til juletiden.


I Kisser & Sørens juleshow er julestemningen sikret, når det musikalske ægtepar disker op med julesange som Julemanden er kommet til byen, Hvid jul, Dejlig er jorden, Der er noget i luften, Vinterhvidt vidunderland, På loftet sider nissen og andre populære jule– og vintersange, som publikum med garanti kan synge og nynne med på. 


Ved juletid er det også naturligt at kigge tilbage på året, der snart går på hæld. Her mindes Kisser & Søren, at Dansktoppen netop i år kan fejre 50 års jubilæum. Derfor vil julerepertoiret blive krydret med kendte dansktop-hits, hvor parret går rundt blandt publikum og synger hits som 2 mennesker på en strand, Tyrolerhatten, Sik´n fest, Her i vores hus er glæde, Snart er du mer´end 17 år, Gid du var i Skanderborg, Åh det er søndag, Den knaldrøde gummibåd og mange flere. Derudover får publikum naturligvis også en stribe af Kisser & Sørens egne hits som  Pyt Med Det, Det fra Danmark af, Stella Polaris, Mon du vidste og Sig altid kun på gensyn.Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Kisser og Søren Juleshow
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.