Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Klaus og Karin - Tip et julehit

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Klaus og Karin - Tip et julehit
Kort beskrivelse:
"Tip et julehit" med Klaus & Karin Strand-Holm er munter underholdning. Klaus spiller og synger, mens Karin stiller de lette spørgsmål, hvor alle kan være med. Selvom man ikke bliver kåret som quiz-mester, vinder man en hyggelig stund med sang, musik og højt humør.


Få besøg af det populære ”Tip et Hit og Syng Med" koncept kendt fra DK4 til julearrangement. Klaus Strand-Holm, der er kendt fra Klaus & Servants, spiller og synger både julesange og andre hits, og Karin Strand-Holm agerer konferencier og quizvært og stiller "ja eller nej" spørgsmål om de enkelte numre. Det er således både underholdning og en lille hyggelig jule-quiz, hvor alle kan være med.


Der bliver sunget med ved bordene, der bliver grinet og hvisket til naboen, når der skal krydses af med et "ja" eller "nej" på tipskupon´en, som Karin har delt ud til publikum. Spørgsmålene i "Tip et julehit" har en sværhedsgrad, hvor alle kan være med. "Var det Otto Brandenburg, der sang Søren Banjomus"? "Var det Pusle Helmuth, der sang Til julebal i Nisseland"?  "Hed Grethe Ingmanns mand Peter Ingmann" osv.!


Som tilgift i denne festlige musikquiz får man masser af sang og fællessang, når både Karin & Klaus bevæger sig rundt blandt publikum. Arrangementet afsluttes med præmieoverrækkelse til vinderen af den festlige musik-quiz. Selvom man ikke bliver kåret som quiz-mester, vil man alligevel gå glad fra arrangementet og føle, at man har vundet en hyggelig stund med sang, musik og et bedre julehumør, end da man kom.

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Klaus og Karin - Tip et julehit