Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Klaus Strand-holm

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Klaus Strand-holm
Kort beskrivelse:

Klaus & Servants er her, der og alle vegne, men da det fortrinsvis er i weekenderne, at Klaus er ude med sit orkester, er der plads til gode tilbud på ugens hverdage. Klaus underholder først med 20 minutters underholdning under middagen eller ved kaffen – han går rundt med trådløs guitar og mikrofon ved bordene. Herefter spiller Klaus op til dans, hvor han skifter guitaren ud med keyboard. Klaus kan naturligvis også engageres med en eller flere musikere fra orkesteret.


Mr. Dansktop Klaus Strandholm uden The Servants

Klaus & Servants er her og der og alle vegne – fjernsyn, radio, aviser og ugeblade har løbende spot på ”drengene”. Når Klaus ikke er ude med sit orkester, tager han ud alene - således kan Klaus engageres solo til bl.a. pensionistarrangementer. Under kaffen eller spisningen underholder han med syng-med repertoire, idet han går rundt ved bordene mellem gæsterne med trådløs mikrofon og trådløs guitar. Her er masser af evergreens, som alle kan synge med på og spontane opfordringer væves ofte ind i programmet. Det tager virkelig kegler.


Efter kaffen/spisningen spiller han op til dans, idet guitaren erstattes med keyboard, der lyder som et helt orkester. Klaus kan også medbringe en eller flere musikere fra orkestret, således at han kan ”blive” på guitaren under dansen.


Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Klaus Strand-holm
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.