Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Kristian Rusbjerg Julekoncert

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Kristian Rusbjerg Julekoncert
Kort beskrivelse:

Harmonikavirtuosen Kristian Rusbjerg har efterhånden et væld af CD´er på samvittigheden – også en jule-CD. Herfra tages julemelodierne bl.a. til denne stemningsfulde jule-koncert.


Kristian Rusbjerg er herhjemme et synonym med harmonikamusik, og det er ikke helt uden grund. Kristian Rusbjerg har et hjerte, som banker for harmonikamusik, og det er musik på topplan.


Kristian Rusbjerg udgjorde den ene halvdel af Danmarks mest kendte harmonikaduo 'Kristian & Jens Peter'. Med et samlet salg på over 85.000 eksemplarer af deres 4 harmonikaalbums har Kristian & Jens Peter bragt harmonikaen på verdenskortet i Danmark. Kristian Rusbjerg har fuldstændig styr på knapperne på en harmonika, og han elsker at spille.


Det kan man med lethed høre, når man lytter til Kristian solo live rundt om i landet. Her kan man virkelig høre lidenskaben for harmonikaen som instrument, hvor der bliver spillet i et tempo, så det nemt kan gå galt, hvis der snubles i en passage. Men der beherskes også melodier i roligere tempo, således at publikum også får plads til at få pulsen ned igen.


Glæd dig til at høre Kristian Rusbjerg - én af Danmarks dygtigste harmonikaspillere.Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Kristian Rusbjerg Julekoncert
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.