Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Lars Grand

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Lars Grand
Kort beskrivelse:

Bevæbnet med harmonika og flot sangstemme underholder Lars Grand med et imponerende stort repertoire med en forkærlighed for sømandsviser, revyviser og populærmusik fra nogle årtier tilbage.


Lars Grand er professionel og nærværende underholdning for alle – også det voksne publikum. Lars Grand har i mange år glædet publikum med sine fortolkninger af gamle danske viser og sange.


Med harmonika og god sangstemme er han efterspurgt til landets plejehjem, aktivitetscentre, pensionistforeninger, institutioner o.lign.


Lars Grand kan hygge med uhyggeligt mange sange fra svundne tider, og han hverken kan eller vil skjule sin begejstring for sømandsviser, revyviser og populærmusik fra nogle årtier tilbage. Det hele bliver serveret og leveret med humor, nærvær og professionalisme.


Ekspempler på repertoiret:

Mandalay
Susanne, Birgitte & Hanne
Sidder på et værtshus
Min elskling du er som en rose
Er du dus med himlens fugle
En vise om de tre små musikanter
My way
Sorte Rudolf
Nu går våren gennem Nyhavn
Jens Vejmand
En lille pige i flade sko
…. og mange flere.


GÅRDSANGER LARS GRAND

I forbindelse med CORONA situationen er Lars Grand også begyndt at optræde som gårdmusikant i baggårde, beboelsesejendomme og på plejehjemmene rundt omkring. Det er som bekendt ikke muligt at holde større arrangementer i disse tider, så  dette er den helt perfekte og oplagte løsning på en musikoplevelse med masser af nostalgi og unik stemning – på god afstand!


Lars Grand spiller de kendte og oplagte viser med humor, rutineret harmonikaspil og en god og tydelig sangstemme sådan at folk i vinduerne, altanerne og terrasserne får sig en helt speciel og uforglemmelig oplevelse uden at have den mindste nærkontakt med andre! Med sange som Katinka Katinka, Bella Notte, O Sole Mio og et væld af kendte danske sange er der virkelig lagt op til god underholdning som den kunne have set ud for flere årtier siden!Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Lars Grand