Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Lars Hannibal

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Lars Hannibal
Kort beskrivelse:

Guitaristen Lars Hannibal spiller kendte og elskede klassiske guitartoner og fortæller undervejs om sit liv i musikken tjeneste og om nogle af de kunstnere, han har samarbejdet med.


”Et liv i musikkens tjeneste - en anderledes musikerkarriere” er titlen på Lars Hannibals musikalske foredrag. Hvordan forener man personlig nysgerrighed og lyst til at afprøve grænser og nye projekter med en karriere som klassisk musiker?


Gennem mere end 35 år har Lars Hannibal udforsket grænseområderne af sine instrumenter, og placeret sin musik i uventede sammenhænge, samtidig med at han har holdt fast i det klassiske musikerskab. På sine rejser rundt om i verden har han mødt kulturer, musik og personer som har påvirket hans liv - ikke bare som musiker, men også som menneske. I sit foredrag vil Lars Hannibal bl.a. komme ind på betydningen af møder med personligheder som bl.a. H.H. Dalai Lama, Mr. Sony og Bill Clinton. Også mødet med den afrikanske musik, aidsramte kvinder/børn i Tanzania, hellige mænd i Indien, og muslimske mænd i Damaskus har været udfordringer i hans liv.


Lars Hannibal vil bl.a. fortælle om betydningen af musikalske brobyggerprojekter med kinesiske musikere i Kina, og om mange andre ideer han har haft, som er blevet ført ud i livet. Han vil selvfølgelig også fortælle om samarbejdet med nogle af de danske kunstnere han har mødt gennem sin karriere, og spille eksempler fra sine forskellige projekter.


Om Lars Hannibal:

Lars Hannibal afsluttede sine studier i guitar og lut i 1980 fra henholdsvis konservatoriet i Århus og Den Haag i Holland. Siden har han turneret intensivt i Europa, USA, Kina, Japan og Mellemøsten, indspillet en lang række cd´er, og været en hyppig gæst i TV- og radioprogrammer.


Han har arbejdet sammen med så forskellige kunstnere som Kim Sjøgren, Palle Mikkelborg, Niels-Henning Ørsted Pedersen, Lone Hertz, Ghita Nørby, Svend Asmussen, Birthe Kjær, og selvfølgelig Michala Petri, som han har dannet duo med siden 1992.


Lars Hannibals engagement i samfundet har bl.a. som ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp bragt ham til Afrika, hvor han har arbejdet med Aids-projekter.


I mange år underviste han som musiklærer, vejleder og konsulent på henholdsvis Socialpædagogisk Seminarium i Århus og Musikkonservatoriet samme sted.


Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Lars Hannibal
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.