Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Leif Maibom

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Leif Maibom foredrag
Kort beskrivelse:

Leif Maibom blev i 1975 uddannet som lærer på Jelling Seminarium og fik straks job som lærer (ovenikøbet en tjenestemandsstilling) ved Lysabild Skole på Sydals. Så lå vejen egentlig klar foran ham: Lærer for livet, men måske med en lille drøm om avancement til skoleinspektør. MEN REVYEN KOM I VEJEN!


Han startede med lidt amatørrevy og endte som Mr. Sønderborg Sommer Revy og én af Dansk Revys sværvægtere, hvilket Leif Maibom fik et synligt bevis på, da han blev kåret som årets æreskunstner ved Revyernes Revy 2018. Dermed er Leif Maibom kommet i fint selskab med så store navne som Ove Sprogøe, Lisbet Dahl, Tommy Kenter, Bodil Udsen, Ulf Pilgaard med flere.


Efter at Leif Maibom har indledt et generationsskifte i Sønderborg Sommer Revy og ikke længere er på scenen, kan han i begrænsede perioder bookes i et underholdende foredrag, hvor han vil fortælle om livet, karrieren, op- og nedture og ikke mindst om successen med Sønderborg Sommer Revy. Foredraget krydres med billeder, anekdoter, vittigheder, sjove kommentarer og selvfølgelig også historien om Thorleif, der nok heller ikke kan lade være med at bryde ind i foredraget.

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Leif Maibom