Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Margaret Lindhardt

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Margaret Lindhardt
Kort beskrivelse:

Margaret Lindhardt har i mere end 35 år været en kendt og elsket stemme i radioen bl.a. som vært i programmer som Go’morgen P3, P4 Aften og ikke mindst det legendariske ønskeprogram Giro 413. Margaret Lindhardt kan engageres med 3 populære foredrag:


Stemme i radioen
Margaret Lindhardt har i mere end 35 år været en kendt stemme i radioen bl.a. som vært i programmer som Go’morgen P3, P4 Aften og ikke mindst det legendariske ønskeprogram Giro 413. Hun har desuden fortalt flere hundrede historier om Danmark og danskerne i programmet ”Danmark kort” og lagt stemme til alle mulige slags udsendelser både på radio og TV f.eks. dokumentarprogrammer, ungdomsudsendelser, drama og satire. i dette spændende foredrag kan publikum møde personen bag stemmen og høre om et langt og farverigt liv inden for murene i DR og om både sjove, overraskende og nervepirrende oplevelser fra de mange år ved mikrofonen. Margaret Lindhardt kan engageres enten alene eller med en professionel musiker, således foredraget suppleres med sang, hvor der bliver lejlighed til at synge med på en række populære fællessange, hvor Margaret Lindhardt synger for.


Giro 413
Margaret Lindhardt har været vært for Giro 413 fra 1995-2011 og igen fra 2014-2017. Det har givet hende et særdeles godt kendskab til danskernes familie- og festliv, så hun har i massevis af anekdoter om de forskellige slags hilsner og musikønsker. Der er også meget at fortælle om programmets lange og farverige historie, om fantasifulde indsamlingsmåder og om musikken i radioens ældste og stadig mest rummelige underholdningsprogram. Ud over at bringe hilsner og musikønsker er formålet med Giro 413 at samle penge ind. Hør hvem der får glæde af de indsamlede beløb, og hvad de bliver brugt til. Til Giro 413 hører der naturligvis også musik, og såfremt Margaret Lindhardt engageres med sin akkompagnatør, får publikum rig lejlighed til at synge med på nogle af de kendte og elskede sange, der siden 1946 har været spillet i Giro 413 - fra Liva Weel og Otto Brandenburg til Lars Lilholt og Kim Larsen. Margaret Lindhardt synger for og publikum synger med.


Højskolesangbogen - foredrag og fællessang.

Fællessang er en berigende måde at være sammen på. Man bliver simpelthen glad af at synge sammen med andre - ikke mindst når det drejer sig om de kendte og elskede om naturen, historien, kærligheden - og det at være dansk. I dem ligger vores fælles historie, identitet og kulturarv, og de taler så smukt til både hjertet og hjernen. Margaret Lindhardt sammensætter en blandet buket af gamle og nyere sange fra Højskolesangbogen og synger for, og undervejs fortæller hun om sangene - og om sit eget forhold til den danske sangskat, som hun har levet tæt med siden barndommen. Arrangøren sørger for seneste udgave af Højskolesangbogen.

Lang beskrivelse:

Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Margaret Lindhardt