Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Michael Winckler Jul

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Michael Winckler Juleshow
Kort beskrivelse:

I 2018 er det nøjagtig 40 år siden, at én af de mest elskede danske jule-CD´er blev indspillet. Det drejer sig naturligvis om Gustav Wincklers ”White Christmas”, der også blev den sidste rigtige solo-indspilning fra Gustav Winckler, der tragisk døde i et bil-uheld i januar 1979. Nu har Gustav Wincklers søn Michael Winckler med baggrund i CD´ens sange sammensat et juleprogram, hvor han hylder far Gustav.


Michael Winckler er den, der uden sammenligning overhovedet, synger Gustav Wincklers bedste evergreens til ug med kryds og slange! Ikke blot lyder han som Gustav, han ligner også. I juleshowet bliver der genhør med alle de kendte julesange som bl.a. Et vinterhvidt vidunderland, Juleaftensalfabet, Julemand´n er kommet til by´n, Vi ønsker jer alle en glædelig jul, Når du ser et stjerneskud og naturligvis White Christmas. Michael Winckler krydrer derudover julerepertoiret med Gustav Winckler hits som bl.a. Gem et lille smil til det bli´r gråvejr, Skibet skal sejle i nat, Lidt go´musik og Hvide måge.

Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Michael Winckler Jul
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.