Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Mimi Jakobsen

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Mimi Jakobsen
Kort beskrivelse:

Danmarks første kvindelige partiformand, vicestatsminister, generalsekretær i Red Barnet, brevkasseredaktør i Ude & Hjemme og kommandør af 1. grad. Det er blot nogle af de titler, som Mimi Jakobsen besidder. Nu kan Mimi Jakobsen føje endnu en titel til det imponerende CV: Foredragsholder.


Mimi Jakobsen kan bookes med det underholdende og humoristiske foredrag ”Må vi være her!”. Her fortæller hun om et langt liv i politik og offentlighedens søgelys og giver sin mening om bl.a. Metoo og andre problematikker, som er oppe i tiden.


Hvad må vi og hvad må vi ikke? Mimi Jakobsen er helt skarp på, hvad hun mener, og at nutidens virkelighed står i stor kontrast til tiden, hvor Mimi Jakobsen som en ung, single, lyshåret pige på 28 kom i Folketinget. Fra tiden på Christiansborg fortæller Mimi Jakobsen sjove anekdoter, og mon ikke der er en lille historie, der kan bidrage til nutidens Metoo debat, – blev  man krænket dengang? Mimi Jakobsen giver svaret, som hun ser det. I det medrivende foredrag er der selvfølgelig også beretninger og pudsigheder fra en lang karriere og et interessant liv. Alt sammen leveret i bedste Mimi-stil med humor, selvironi og ærlighed, der gjorde hende kendt og beundret igennem flere årtier.


Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Mimi Jakobsen