Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Per Pallesen foredrag

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Per Pallesen foredrag
Kort beskrivelse:

Hør Per Pallesen fortælle om: Teater, film, TV (herunder Matador), Hjørring Revy, Dansk Naturgas, Pallesen-Pilmark Show, anekdoter om elskede (og ikke-elskede) skuespillerkolleger.


Per Pallesen har været til grin i en menneskealder. Han blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i Matador - en figur, han byggede på en virkelig karakter fra hjembyen, Aars. Gennem mange år satte han sit præg på dansk revy med sine snurrige Hjørring revyer. Siden fulgte tv-succesen Dansk Naturgas, der blandt andet udødeliggjorde figuren Mathisen. Og sammen med makkeren Søren Pilmark satte han en milepæl i dansk underholdning med det vanvittige Pallesen-Pilmark Show.


Per Pellesen fortæller i dette foredrag  om et eventyrligt sceneliv og et privatliv, der indimellem har givet skrammer, en ekskone, som han stadig er glad for, en ny livsledsager, som han elsker. Og om alle de andre han elsker. Plus et par stykker, som han bestemt ikke elsker!Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Per Pallesen foredrag
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.