Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Peter Tanev

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Peter Tanev
Kort beskrivelse:

Der kan ikke loves bedre vejr, men en god og fornøjelig stund er der garanti for, når Peter Tanev på sin helt egen måde tager dig på en rundtur i vejret og TV vejret.


En TV vejrudsigt er noget helt specielt, men hvad er det der gør TV2 vejret anderledes end andre TV vejrudsigter. Peter Tanev fortæller om en hverdag på TV2 vejret, en anderledes vejrudsigt, og om hvordan han selv havnede der for mange år siden.Hvorfor valgte man at sende fra Sprogø, da man startede med TV2 vejret?  Hvem bestemmer hvad der skal vises og kan man sige hvad man vil på dansk TV, om det danske vejr? Hvad er en god vejrudsigt og hvorfor skal vi have så mange af dem om dagen?  Og ikke mindst hvad er en god vejrmand og hvordan bliver man vært på en vejrudsigt, og hvad skal der til?


TV2 vejret har vundet et Europa mesterskab og verdensmesterskab i vejrudsigter, hvordan fungerer det, og hvad skal der til for at vinde? Der vil være anekdoter og sjove historier fra vejrmandens mange år på skærmen. Vejret bliver også gået efter i sømmene, så du ved hvorfor vejret er, som det er. Hele foredraget krydres med billeder og videoklip af det danske vejr og TV2's vejrstudie.


Lang beskrivelse:

Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Peter Tanev