Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Royal Garden Jazz Band

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Royal Garden Jazzband
Kort beskrivelse:

For dem, der kan lide rigtig god, gammeldags jazz med alle de kendte numre, vil et af landets ældste traditionelle orkestre, det jysk-fynske Royal Garden Jazzband, være et godt valg. Særligt til seniorarrangementer er Royal Garden Jabzzband velegnede. Bandets medlemmer er selv seniorer, og sammensætter med lethed et repertoire, der passer til arrangementer for seniorer.


Royal Garden Jazzband kommer ud over scenekanten som få jazzbands. Højt humør med jazz i øjenhøjde og numre som "Nyboders Pris", "Down  By The Riverside", "White Cliffs Of Dover", "When You’re Are Smiling", "Basin Street Blues" og "All Of Me"  – for blot at nævne nogle få melodier fra bandets righoldige repertoire.


Royal Garden Jazzband blev startet i 1956 i Nykøbing Mors af seks FDF-drenge. En af dem er med endnu, bassisten Flemming Seiersen. Han genstartede bandet i 1991. Siden har orkestret spillet omkring 500 gange i forsamlingshuse, til private fester, i jazzklubber og på en lang række jazzfestivaler i Danmark, Sverige, Tyrkiet, Grønland og Færøerne.  

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Royal Garden Jazz Band