Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Snif

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Snif
Kort beskrivelse:

Farmand fra duoen Bibbi & Snif kan også selv. Viser, sange og anekdoter fra mere end 40 år på landevejen giver garanti for en hyggelig stund. Kan også engageres som duo med Bibbi.


Snif har i over 40 været udøvende musiker – i de fleste af årene med en forkærlighed for country-musik. Det ligger faktisk til familien: Snif har sammen med sin kone 25 års jubilæum som medarrangør af SCC Country festival i Silkeborg, så deres datter Bibbi er dermed vokset op med country i ørene og med sine forældre som musikalske sparringspartnere. Det føltes derfor helt naturligt, da far og datter for ti år siden stillede sig på scenen sammen for første gang, og efterfølgende er det blevet til utallige koncerter.


Kulminationen på denne varme datter og far country-duo, var da Bibbi og Snif blev udtaget til Talent 2010 på DR og fik en rigtig fin placering, da resulterede i en efterfølgende CD med Bibbi og Snif.


Bibbi og Snif kan naturligvis stadig engageres sammen, men far Snif ynder også at optræde alene – særligt til otiumarrangementer, hvor publikum virkelig kan se frem til en hyggelig stund med viser,  sange og anekdoter opsamlet gennem mere end 40 år på landevejen.


Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Snif
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.