Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Stine & Martin Juleshow

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Stine & Martin Juleshow
Kort beskrivelse:

Stine & Martin har de sidste 15 år taget publikum med storm. Stine og Martins juleunderholdning er et overflødighedshorn af velkendte julesange, flotte kostumer og sjove indslag. Derudover Giro 413 hits, revyviser, pikante viser fra ”Bakkens Hvile” og Melodi Grand Prix, etc.


Hemmeligheden ved Stine & Martins utallige succes´er er, at de kærligt inddrager publikum i deres underholdning. Bare rolig, - det er prøvet af igennem mange år og man kommer ikke op på scenen, men publikum kommer derimod med ind i Stin & Martins festlige og sjove univers.


Stine har en fortid som bakkesangerinde i Bakkens Hvile og Martin har været konferencier i mere end 200 shows i Cirkusbygningen. Så de kan om nogen kommunikere og lave sjov med deres publikum, kort sagt, de ved hvad der virker, hvilket også utallige flotte tilbagemeldinger vidner om:


TILBAGEMELDINGER:

Det var en kæmpe succes, vores beboere var meget glade og der var en fantastisk stemning. Meget ros til Stine og Martin lige fra vores yngste beboer og til vores ældste, som er 101 år. Det er ikke sidste gang, at vi har haft besøg af dem, det var så godt.
Joan Nielsen, aktivitetsmedarbejder på Pleje- og Demenscenter Klarahus

Det var en storslået fest ikke mindst takket være jeres indsats – Den var forrygende – så gennemført – noget, der vil blive husket mange år fremover. Det har været en fornøjelse og stor hjælp for mig at arbejde sammen med jer – TAK
Charlotteklubben


Jeg har fået den flotteste feedback fra vores politilederfest, som var spot on. I er fantastiske til at læse jeres publikum….derudover synger I simpelthen super godt.

Marianne Vestergaard-Lau, Politiinspektør -  Næstformand i Politilederforeningen

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Stine & Martin Juleshow