Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Tamra Rosanes foredrag

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Tamra Rosanes foredrag
Kort beskrivelse:

Musikalsk foredrag om den amerikanske sangskat. Tamra fortæller begejstret om den varierede amerikanske sangskat og kommer med et væld af musikalske eksempler undervejs.


Velkommen til et lærerigt, musikalsk og underholdende foredrag med titlen ”Historien om rødderne af amerikansk musik”. Tamra Rosanes har igennem en 45 år lang karriere med amerikansk country og folkemusik fået et indgående kendskab til historierne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat. Der er religiøse sange, sange om krig og kærlighed, oldtime, traditionelle sange, mountain music, railroad songs, work songs, union songs, sømands sange, cowboy sange, spirituals, gospel, protest sange i 60èrne og helt frem til vor dages musik som er inspireret af fortiden.


Tamra Rosanes vil kigge tilbage på den amerikanske musiks historie og rødder. Hun vil fortælle anekdoter og selvfølgelig både selv spille og synge. Tamra vil fortolke sange, som ikke alene er fine eksempler på den meget forskellige amerikanske musik, men også sange der står hendes hjerte nær, og publikum vil have lejlighed til at synge med på de sange som har fundet helt til Danmark gennem tiden.


Lang beskrivelse:

Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Tamra Rosanes foredrag