Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Thomas Johansen

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Thomas Johansen
Kort beskrivelse:

Fynske Thomas Johansen er én af Danmarks mest eftertragtede solo-musikere – også til seniorfester. Med mange år både som solomusiker og med kendte orkestre og solister (bl.a. Birthe Kjær) har Thomas en enorm erfaring. Han sammensætter med lethed det rigtige repertoire til det modne publikum. Det har bl.a. gjort ham til fast musiker på mange af Gislev Rejsers ture og til Odense Kommunesdansecafé-arrangementer på Odenseanske plejecentre.


Skal musikken være i top, så engager den garvede festmusiker Thomas Johansen. Legende let og elegant bliver der serveret en god og særdeles professionel underholdning ved spisning og dans. Med mange års erfaring som musiker er Thomas Johansen meget sikker på sine tangenter ved alle arrangementer, store som små. Legende let og elegant bliver der serveret en god og særdeles professionel underholdning ved spisning og dans. 


Thomas Johansen har igennem tiden spillet med kendte orkestre og solister, både som trommeslager og keyboardspiller. I årene 1996/97/98 var Thomas fast musiker med Birthe Kjær.  Siden har karrieren været opadgående og i dag er Thomas én af de travleste musikere i Danmark.


I de  senere år er der rejst mange kilometer rundt i Europa, da Thomas bl.a. er Gislev Rejsers foretrukne musiker ved bl.a. festaftener for Gislev Rejsers gæster på flodkrydstogter på Rhinen, Mosel og Donau samt musik & showrejser rundt omkring i Tyskland.


Thomas Johansen mestrer et kæmpe repertoire sammensat efter publikums smag og alderssammensætning – et sikkert musikalsk kort!

Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Thomas Johansen
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.