Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Thopper synger Shu-bi-dua

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Thopper synger Shu-bi-dua
Kort beskrivelse:

Sangene fra Danmarks mest populære orkester i nyere tid Shu-bi-dua lever i bedste velgående, selvom Shu-bi-dua stoppede som band efter Michael Bundesens blodprop for år tidbage. Shu-bi-dua er med i skolen, i musiklokalet, til konfirmationen, til brylluppet, til svendegildet, til firmafesten, Skt. Hans Aften, nytårsaften, alle de runde fødselsdage — og også til arrangementer for seniorer.


Nu er den velsyngende THOPPER klar med et show, der hylder alletiders populære Shu-bi-dua. Mange kender Thoppers flotte stemme fra CD’er med countrymusik og dansktop, men Thoppers stemme har også en lighed med Michael Bundesen. Hertil kommer, at Thopper lige siden barndommen har været stor fan af Shu-bi-dua. Det er derfor en mangeårig drøm, der realiseres, når Thopper hylder ”de eneste Shubber, der dur” med showet ”Thopper synger Shu-di-dua”.


I showet er der Shu-bi-dua hits på stribe: Den Røde Tråd, Kære Lone, We Wanne Be Free, Hvalen Hvalborg, Stærk Tobak og mange flere fællessangsvenlige toner, der med garanti sikrer den gode stemning (og tager man en svingom, er det tilladt).

Lang beskrivelse:
Billede 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Thopper synger Shu-bi-dua