Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Thyge Thygesen

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Thyge Thygesen
Kort beskrivelse:

Med masser af musik, fællessang og anekdoter vil den veloplagte kapelmester, pianist og sanger Thyge Thygesen i en humoristisk form tage publikum med på en rejse i musik og showbizz. Causeriet krydres med fællessang, hvor Thyge Thygesen medbringer sang-blade.


Thyge Thygesen, den musikalske altmuligmand, fortæller om et liv med musik og teater og øser ud af en sæk af gode øjeblikke - fra Mozart over Dirch Passer til Benny Andersen. Thyge Thygesen synger, spiller og fortæller fra et langt liv i musikkens og teatrets tjeneste. I foredraget vil der indgå en bred vifte af tekst og musik og Thyge Thygesen krydrer det hele med fællessang.


Om Thyge Thygesen

Thyge Thygesen har i over 40 år været kapelmester og pianist ved teatre, revyer og TV samt akkompagnatør for de fleste af dansk underholdnings store navne.

Han har været revykapelmester på mere end 35 revyer over hele landet.

Han har været kapelmester på bl.a. Århus Teater, Aalborg Teater, Det Danske Teater, Odense Teater, Amagerscenen, Gellerup Scenen, Vejle Musikteater. TV-kapelmester ved bl.a. "TV i Teltet", "Teatercafeen", "Kanal 22", "Jul i Gammelby", "Compagniet" og "Syng med de kendte".

Siden 1972 lærer i interpretation og musik ved Århus Teaters skuespillerskole.


Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Thyge Thygesen
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.