Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Thyra Frank

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Thyra Frank
Kort beskrivelse:

Thyra Frank - tidligere folketingsmedlem og plejehjemsleder på trods. Hvorfor skal vi dø som kopier, når vi kommer til verden som originaler? Vi skal gøre plads til originalerne, både blandt beboere og personale, siger plejehjemsleder Thyra Frank.


Thyra Frank tror på et liv før døden og ikke mindst retten til en værdig alderdom. Denne ledelsesstil har hun praktiseret som leder af plejehjemmet Lotte.


På Plejehjemmet Lotte bestemte beboerne f.eks. selv, hvornår de ønskede at stå op og gå i seng – og de kunne få rødvin til maden, hvis det var det, de ønskede. Helt pragmatisk har Thyra Frank udtalt, at hun ønsker, at beboerne må ryge, elske og drikke sig ihjel. Og det gjorde de også, bare ikke lige så hurtigt som på andre plejehjem, for beboerne på Lotte havde en væsentlig højere levetid end gennemsnittet af plejehjem i Danmark.

Lang beskrivelse:

Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Thyra Frank
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.