Pensionistunderholdning.dk
En del af Showbizz Danmark

Tove Hyldgaard og Tonny Landy Julekoncert

Overskrift til kunstnerbeskrivelse:
Tove Hyldgaard og Tonny Landy Julekoncert
Kort beskrivelse:

Det er svært ikke at komme i julestemning, når Tove Hyldgaard og Tonny Landy med pianist synger julen ind. Dette skønne sangerpar – begge med karrierer på Det Kgl. Teater – synger et alsidigt repertoire med både klassiske julesange og kendte danske julesange. Derudover suppleres med interessante oplysninger om sangene, små lune bemærkninger og et par jule-anekdoter.


Tonny Landy & Tove Hyldgaard er et sangerpar af høj karakter. Dette skønne og alsidige sangerpar har et omfattende repertoire, der kan tilpasses enhver lejlighed – og naturligvis også til jul.


Tonny Landy er uddannet på Musikkonservatoriet i København og på Det Kgl. Teaters Operaskole . Tove Hyldgaard er uddannet på Musikkonservatoriet i København og på Det Kgl. Teaters Operaskole. Efter yderligere studier i München, Salzburg og Stockholm debuterede hun i 1965 på Det Kgl. Teater, hvor hun i mere end 25 år har sunget en lang række hovedpartier i det lyriske sopranfag.


Lang beskrivelse:
Billede 2:
Show Youtube clip 1:
Show Youtube clip 2:

Forespørgsel

Kontaktoplysninger


Billede 1:
Tove Hyldgaard og Tonny Landy Julekoncert
Pensionistunderholdning.dk - Så behøver du kun at søge ét sted!

pensionistunderholdning.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik, ved at fortsætte på hjemmesiden accepteres dette. Læs vores privatlivspolitik her.